Skip to content

Els nostres serveis

Webprofesional t’ofereix:

Webprofesional ha posat diferents serveis a la teva disposició, perquè tinguis una pàgina web atractiva i puguis amb ella, aconseguir l’èxit a internet.

Disseny web

El disseny web aquesta compost per diferents tipus de web, tria quin tipus de web s’adapta a les teves necessitats i posa’t en contacte amb nosaltres.

  • Web corporativa. Webs per a empreses que volen poder comunicar-se amb els teus clients.
  • Web institucional. Webs per a qualsevol tipus de institució.
  • Botiga en línia. La botiga en línia del teu negoci.
  • Landing page. Si vols tenir èxit en la venda d’un producte, no busquis mes.
  • Web catàleg. Un catàleg professional amb tots els teus productes.
  • Blog. La teva web personal per poder comunicar-te o compartir coses amb els teus seguidors.
  • App mòbil. Tant App Store com Google Play reben milions de visites al dia, planteja’t a expandir el teu negoci a través d’aquestes plataformes.

Redisseny web

La teva web necessita un canvi d’imatge? Contacta amb nosaltres per aconseguir un disseny nou i professional per a la teva pàgina web.

Posicionament SEO local

Hi ha molta gent que quan busquen a Google una cosa, com ara una benzinera ho fan així:

  • Benzinera a prop
  • Benzinera a Barcelona

Per això es molt important un bon SEO local, per aparèixer els primers quan la gent escriguin el que busquen d’aquesta manera.

Si tens una empresa física, has de comptar amb un bon posicionament SEO local.

Posicionament SEO nacional

El posicionament nacional va dirigit a persones que tenen una empresa que opera a tot el territori d’un país. Per entrar en els primers resultats del cercador és més difícil que a nivell local, però si tenim un bon SEO local, millorarem el posicionament orgànic als cercadors i per tant aconseguirem posicionar abans a nivell nacional.

Posicionament SEO global

El posicionament global és el més complicat, però és indispensable per a aquelles persones, que amb la seva empresa treballen per tot el món. L’estratègia de posicionament és molt similar a les del SEO local i nacional, però és una mica més complex perquè has de posicionar-te en els diferents idiomes dels països en els quals estiguis operant.

SEM

El SEM és una especialitat, una persona pot gastar el doble de diners que una altra i no obstant això, obtenir la meitat de beneficis tot i haver invertit més diners. Si vols una publicitat que CRIDI L’ATENCIÓ DE LA GENT i com a conseqüència d’això comencis a generar nous clients i a vendre més productes, posa’t en contacte amb nosaltres.

Redacció d’articles

T’oferim articles web de 500 i 1.000 paraules, SEO optimitzats i originals (la teva pàgina web serà l’única a nivell mundial amb aquest article) perquè Google s’enamori amb la teva web i et pugi posicions en el seu cercador. Tenim milers d’articles i de diferents temàtiques per estalviar-te el treball de pensar, escriure, corregir etc.

Manteniment web

Per a qualsevol tipus de problema amb la seva pagina web, millorar la velocitat, seguretat no dubti en contactar-nos. Realitzem qualsevol tipus de treball, som experts en programació. Eliminem els plugins que ralenteixen la teva pàgina web, sense que deixis de tenir el servei que t’oferia el plugin a través de les nostres tècniques de programació.