Skip to content

Disseny web

Hi ha empreses arreu de tot el món, que amb la seva pàgina web han aconseguit incrementar les seves vendes, estalviar en publicitat, donar suport als seus clients, facilitar informació i publicitar les 24 hores del dia a escala mundial. Com ja sabreu, cada vegada s’utilitza més el màrqueting digital. És una opció menys costosa i ens pot portar clients de tot el món. Si vols poder fidelitzar milers, milions (en alguns casos ) de clients, has de tenir una pàgina web del teu negoci.

pàgina web pcs

La seva pàgina web estarà composta per:

El disseny web és el 50% del seu èxit a internet. És veritat que hem de tenir una pàgina web atractiva de cara els clients, però no servirà de res, sino tenim una bona estratègia de màrqueting digital.

Tenir una bona estratègia de màrqueting digital és l’altre 50% de l’èxit de la seva pàgina web.

Nosaltres tenim molts recursos per aconseguir una estratègia de màrqueting digital per a la seva pàgina web.

Posicionament web

Imagino que alguna vegada haurà sentit parlar de la paraula anglesa SEO ( Search Engine Optimization ) que significa, optimitzar la seva pàgina web  per aconseguir el millor posicionament als buscadors.

Hi ha moltes maneres de treballar el SEO en una pàgina web, nosaltres les coneixem i ens agradaria poder compartir el nostre coneixement amb vostè.

SEM

Es tracta d’una altra paraula anglesa, ( Search Engine Màrqueting ) que normalment va associada amb les campanyes de publicitat a pagament. Les més conegudes son les de clic per clic, com per exemple Facebook Ads y Google AdWords. Però això no és així, el SEM inclou campanyes de publicitat siguin de pagament o gratuïtes.

Publicitat gratuïta

Hi ha moltes maneres de fer-nos publicitat gratuïta per a la nostra pàgina web. Podem fer campanyes per correu electrònic, amb la gent que sabem que està interessada en els serveis que nosaltres oferim.  Algunes persones fan campanyes de publicitat spam, aconsegueixen una gran llista de correus electrònics, sense saber de qui es aquell correu ni el gust de la persona. Si fem les coses bé, aconseguirem molts correus de persones que si estaran interessadas en els nostres correus, llavors es quan podem aprofitar-nos d’això.

Podem fer campanyes de publicitat a Facebook, Twitter, Linkedin, Google Plus, etc..

pàgina web webprofesional

Crec que alguns coneixeu aquests serveis, però no sabeu com exprimir-los al màxim per aconseguir un millor rendiment. Per això esteu aquí, perquè voleu aconseguir el millor rendiment per la vostra pàgina web i d’això ens encarregarem nosaltres.

 

 

 

 

 

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes